Avem acum cele mai noi date privind epidemia. 208 cazuri noi de COVID au fost raportate duminică în România, după efectuarea...
Un număr bun de pacienți se recuperează după COVID-19 fără prea multe dificultăți. Dar pentru unii, în special pentru cei...
Anticorpii împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 pot dura până la 12 luni la peste 70% dintre pacienţii care s-au recuperat de...
Un proiect de OUG prin care echipe mixte să poată interveni cu promptitudine, când au loc atacuri ale urşilor, va intra...
Pandemia scade la nivel global, dar există zone unde numărul cazurilor zilnice creşte, chiar alarmant.
Centrul de vaccinare deschid în punctul de trece a frontierei Nădlac II de pe autostradă funcţionează doar 12 ore pe zi din...
România este pregătită să introducă certificatul verde de vaccinare, care va fi folosit la nivel european, a declarat...
Măsurile adoptate vineri de Guvern au în vedere o relaxare prudentă, şi nu una totală, a declarat Ministrul Afacerilor...
Grecia este prima ţară din Uniunea Europeană care participă împreună cu Israelul la studiile clinice pentru un nou medicament...
Un inginer din Timiş, care a lucrat timp de mai mulți ani într-o companie multinaţională, a decis să renunțe la slujba bine...
Ken Maschhoff, preşedintele celei mai mari companii familiale de producţia a cărnii de porc din SUA, a văzut în acest an cum...
Academicianul Cristian Hera a fost omagiat la Academia Română, în apropierea împlinirii vârstei de 85 de ani pe care o va...
La Rusca Teregova, la poalele muntelui, într-o zonă în care vara vine târziu și stă puțin, există o familie care a făcut o...
Ţuica de Bistriţa este recunoscută peste tot în ţară, iar reţeta unei băuturi de calitate o dau, în primul rand, prunele....
În judeţul Botoşani, în urma inundaţiilor din ultima perioadă, peste 360 de fântâni sunt colmatate, iar autorităţile...
Pe vremuri, Mangaliţa era specia de porc pe care o găseai în aproape orice gospodărie din Transilvania. Redescoperită, în...
Câțiva profesori ai Facultății de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor din Galaţi au realizat, în urma unor studii elaborate de...
Oițele bârsane ale baciului Ion Istrate sunt... năzdrăvane. Dar nici păstorul lor nu-i om obișnuit. Află ce se întâmplă la...
Șofranul (Crocus stativus) a fost şi rămâne cel mai scump condiment din lume, considerat "aurul roşu" al gastronomiei, a...
Ceea ce-i mai atrage pe tineri spre agricultură sunt fondurile europene. Majoritatea celor care se apucă de o astfel de...
Culturile de nişă pot fi o şansă pentru agricultorii români, iar experienţa polonezilor demonstrează acest lucru. Ei au mizat...
„Nicio masă fără pește!” Ne amintim, era îndemnul ceaușist care s-a pierdut în așa-zisul capitalism de după anii 90....
Cultivarea plantelor medicinale se numără printre cele mai profitabile afaceri din sectorul agriculturii ecologice. În...
O discuţie cu inginerul Octavian Harşianu despre viţa de vie şi vin se transformă, vrei nu vrei, într-o poveste frumoasă pe...
Culturile de afin sunt o raritate în nord-vestul României unde tradiționale sunt plantațiile de meri, peri, pruni, caiși și...
Emanuel Dobrinoiu, 32 de ani, care a lucrat în domeniul construcţiilor de aeronave, a renunţat să mai caute un job şi a decis...
Brașoveanul Nicolae Moldovan a investit 1,15 milioane de euro într-o plantație de afini în comuna Recea care se întinde pe o...
Dacă vrei să cumperi „brânză medicinală”, atunci trebuie să te înscrii pe lista de așteptare. Obținută din laptele caprelor...
Să fie alb, să fie negru..? Două legume foarte cunoscute nouă îşi schimbă culoarea! Nu, nu e nimic în neregulă, chiar există!...