Oul bio (ecologic) se deosebeste fundamental de cel obtinut in mod conventional, printr-o serie de calități și motive. În...
Trecerea de la agricultura conventionala la cea ecologica nu se face brusc, ci prin parcurgerea unei perioade tranzitorii,...
Ferma este locul în care procesul ecologic începe şi unde iau naştere produsele ecologice proaspete, de înaltă calitate pe...
Pentru a oferi cele mai bune condiţii pentru semănat, este necesar ca procesele fizice, biologice şi chimice din sol să se...
Cultura caisului este dificilă, deoarece este o specie pretenţioasă la climă şi sol, în plus este afectat de o boala...
Principalele boli cunoscute ale caisului sunt: monilioza, făinarea, ciuruirea frunzelor, plum-poxul şi cancerul uscat, care...
Tăierile de formare ale caisului trebuie făcute pe cât posibil în perioada de vegetaţie şi au drept scop formarea scheletului...
Prezenţa lanţului montan carpatic, cu pajiştile sale, vastele întinderi de dealuri şi câmpii (bărăgane) înierbate, străbătut...
Mierea de albine este un produs alimentar complex care poate fi destul de uşor falsificat prin o mulţime de procedee si...